Shop

Vår shop ligger oss varmt om hjärtat. Samtliga produkter vi säljer är noga utvalda och testade på våra egna hundar. Våra pälsvårdsprodukter är av hög kvalitet, från marknadens ledande märken. Varje enskild produkt är noga utprovad. Hos oss köper du inte bara produkter, du får också råd baserade på kunskap och lång erfarenhet av päls- och hudvård.

I vår shop säljer vi de foder, godis och tillskott som vi själva tycker är så bra att vi ger dem till våra egna hundar! Det finns en uppsjö av foder på marknaden och det är svårt att välja vad som är bäst. Vi har gjort jobbet med att analysera innehållsförteckningar och studera näringsinnehåll. Hos oss köper du foder som bra för din hund oavsett behov. Du berättar för oss om din hund så hjälper vi dig att hitta rätt foder för just din hund. Naturligtvis har vi olika smaker så du kan vara säker på att hitta något som din hund tycker är smaskens. Förutom foder säljer vi också hundgodis som inte bara är gott utan nyttigt också! Hundgodis för träning eller bara extra gotta! Godis är viktigt och med godis från oss kan du vara generös mot din hund! Vi säljer bara godis som din hund mår bra av! Vi har också tillskott i form av vitaminer och mineraler. Fråga oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Ingen shop utan leksaker och presenter! Vi har ett sortiment av leksaker och kul hundsaker. Kanske vill du ge din hund något roligt och lite unikt, titta in till oss! En present till en hundälskande vän hittar du hos oss. Vi älskar hundiga saker och letar rätt på det där lilla extra. Hos oss får du din present festligt inslagen om du vill.

Four Friends