Katt

Köttkorv Duck

FourFriends köttkorv till katt tillverkas med rena råvaror av högsta kvalitet och en ljuvlig buljong för att passa våra kräsna jägare. Hög kötthalt, 95 % anka! Köttkorvarna har ett recept med endast en proteinkälla för att även en känslig katt ska kunna hitta en sort som passar. Kan användas som helfoder eller som komplement till torrfoder. Förvaras i rumstemperatur eller öppnad i kylskåp. 200g.

Innehållsförteckning
95% anka, buljong, mineraler.

Köttkorv Turkey

FourFriends köttkorv till katt tillverkas med rena råvaror av högsta kvalitet och en ljuvlig buljong för att passa våra kräsna jägare. Hög kötthalt, 95 % kalkon! Köttkorvarna har ett recept med endast en proteinkälla för att även en känslig katt ska kunna hitta en sort som passar. Kan användas som helfoder eller som komplement till torrfoder. Förvaras i rumstemperatur eller öppnad i kylskåp. 200g.

Innehållsförteckning
95 % kalkon, buljong, mineraler.

Köttkorv Chicken

FourFriends köttkorv till katt tillverkas med rena råvaror av högsta kvalitet och en ljuvlig buljong för att passa våra kräsna jägare. Hög kötthalt, 95 % kyckling! Köttkorvarna har ett recept med endast en proteinkälla för att även en känslig katt ska kunna hitta en sort som passar. Kan användas som helfoder eller som komplement till torrfoder. Förvaras i rumstemperatur eller öppnad i kylskåp. 200g.

Innehållsförteckning
95 % kyckling, buljong, mineraler.

Beställningsvaror

Four Friends har även torrfoder, burkmat, godis samt kattsand för katt.
Välkommen in i butiken för mer info.